favicon

About Yes

about yess yesha priem 1

Hey. Ik ben Yesha!

Ik werd verliefd op branding om; de creativiteit, de vrijheid die het met zich meebrengt en de kansen die het biedt. Elke dag wil ik; meer doen, ontdekken, zoveel mogelijk leren als ik kan en deze passie delen met jou!

Even een klein achtergrondverhaal; ik woon sinds afgelopen lente in Heemskerk. Lekker dicht bij Amsterdam en bij het strand waar ik in de zomer veel tijd spendeer met surfen. Ik houd al mijn hele leven van creatief bezig zijn en ben hier verder mee aan de slag gegaan doormiddel van mijn ruimtelijke vormgeving en media vormgeving opleiding waarvoor ik nu beide een diploma bezit.

Naast heerlijke taarten bakken bij de leukste pluk tuin van Amsterdam, surfen in de zomer en muurschilderingen maken, hou ik mij bezig met Yess branding wat ik met heel veel liefde en plezier doe.

quote left

Een branding waar jij ‘Yess!’ tegen kunt zeggen

Ik heb het mijn missie gemaakt om een sterke, persoonlijke, badass branding te ontwikkelen voor ondernemers zoals jij, zodat jij je kan focussen op wat jij het liefste doet, jouw passie uitvoeren!

Ik geloof dat branding meer is dan een mooie website, een kleurenpalet of wat mooie foto’s. Branding is een onderdeel van ons dagelijks leven, het is hoe wij onszelf presenteren aan de wereld. De manier van hoe we praten, wat we doen, hoe we ons kleden – het is allemaal onderdeel van onze branding, het representeren van wie we zijn en van wat wij willen betekenen voor de wereld.

Ik ben van mening dat een eerste impressie erg belangrijk is en daarom ben ik zo gepassioneerd om jou te helpen met een sterke, toffe, badass brand te ontwerpen waardoor iedereen gelijk je visie ziet en hoe jij hem of haar kan gaan helpen.

Kortom: een branding waar jij

‘Yess’

tegen kunt zeggen

liefs yess